"Slutar"

Hej, en vecka sen jag skrev men jag har inte pallat, kommer inte skriva ofta längre. Ingen idé tkr ja! så man kan praktiskt taget säga att jag slutar skriva! men kul att kolla tillbaka på inläggen senare!


Tack&Hej<3


Skolan ...

Tjosan, sitter i skolanbrevid hanna och erika som håller på med fll grejjen, verkar pretty boring ;P hehe glad att inte jag inte är med där :) men dom fick dock sina tröjjor idag, dom va rätt så snygga faktiskt ;) det kommer nog gå bra, får se om dom går vidare som dom inte tror att dom kommer att göra ;P det är ju aldrig bra (N)
Snart hade jag tänkt mej att gå till Hariiet för att kolla om jag kan fp reda på mitt no prov som inte alls gick bra :( men jag tror att jag får G iaf :) det är ju det som man liksom behöver (:
Jaja, anledningen till att jag sitter här nu är att vi har jätte lång lunch rast och man har ionget att göra, men jag brujar aldrig sitta vid datorn i ksolan, men undantag då och då... kommer sitta här under tyskan också eftersom att vi ska skrova om vart vi ska åka (ett "projekt" om att vi ska åka någonstans till Tyskkland och göra nått.) bara ett litet problem, jag vill inte till tyskland, verkar vara rätt ruttet ställe xD

Jaja, nu så ska jag kila, sov gott i natt :)

Puss&Kram <3

CP

Hej :)

dagen gjord! hade prov som inte alls gick bra ;/ jag förstår inte, när jag är hemma så kan jag verkligen allt, sen när jag väl sitter där så vet jag ingenting, helt konstiga frågor är det också... sånt som man inte ens gått igenom :Smen det ska blir härligt, klockan sju så åker jag iväg och solar:) kommer somna! men skööönt! kan äntligen slappna av känns det som eftersom att vi praoar nästa vecka :)

nu ska jag kila för one three hill börjar igen :D

Pusshej<3

Back to school!

Hej! nu har ksolan börjat, hade ett bra lov inte för at tjag gjorde nått speciellt, men fest på frdagen det va la nice ,) mest kul på kvällen, sov över men det va ju dock inte bara jag :D många fler (: men det skulle kanske vara roligare om nån mer sov över, syftar inte på någon speciell men alltid roligare att vara fler :D idag hade jag svanska prov, gick bra förtuom sista siddan där jag inte fatta nått ;S och så sa jag till alice vad jag hade skrivit och hon svarade: nej marion, du hade verkligen inte fattat nått xD haha asgarv* jaja, nu ska jag kila,

sov gott i natt<3
tjilivivppen :D


RSS 2.0